Cursos disponibles

El Bee-Bot és un engrescador robot dissenyat per ser utilitzat per nens petits. S’ajunten diverses característiques que el fan perfecte per aquests nens, com són els seus colors, el seu tamany, la seva facilitat per ser utilitzat, i el seu disseny agradable i amigable. Totes aquestes propietats el fan molt adequat per ensenyar seqüenciació, resolució de problemes, estimacions, etc.


El Blue-Bot és molt semblant al Bee-Bot, però presenta tres diferències principals: la carcassa és transparent, disposa d’uns llums interiors de color blau, i es connecta mitjançant Bluetooth amb una aplicació gratuïta disponible tant per Android com per iOs. Per tant, la idea principal d’aquest robot és utilitzar aquesta connexió inalàmbrica per comunicar-se amb un dispositiu portàtil.


T'imagines poder tocar una cançó utilitzant plàtans o compondre una peça mentre jugues a les escales? En realitat, i encara que sembli absurd, això és possible i, de fet, molt més senzill del que creus gràcies a Makey Makey.


Pàgina de recursos per al mestres on hi trobareu tutorials, vídeos i enllaços d'interès per a introduir el LEGO WeDo a l'aula.