Informació general

AMPA Damià Mateu

Entitat associada a la FAPAC
(Federació d’APAS de Catalunya)

C/ Frederic Marès 52, Llinars del Vallès 08450

Contacteu amb l’AMPA Damia Mateu mitjançant:

ESTATUTS DE L’AMPA DAMIÀ MATEU (Facsímil dels originals segellats)

Eines AMPA (Textos interessants sobre els funcionaments de les AMPA i de com gestionar-les)

NOTA INFORMATIVA SOBRE LA PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Totes les dades personals recollides dels associats/des i participants d’activitats s’integraran en una base de dades propietat de l’APA DAMIÀ MATEU que té per finalitat la gestió de les quotes i dels serveis que s’ofereixen als socis i les incidències que es puguin derivar d’aquestes gestions, i estaran protegides d’acord amb el que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. (BOE no. 298, de 14-12-1999).

NOTA LEGAL

1.-Tot el lloc web de AMPA DAMIÀ MATEU ha estat escrit amb programari lliure. Tot i que s’ha intentat usar imatges lliures per ilustrar el lloc web, descarregades de llocs web que aixi ho deien, no es intencio de l’APA DAMIÀ MATEU fer un us ilícit de les imatges. Agrairem que ho comuniqueu si alguna persona física o jurídica creu tenir drets d’imatge i/o autoria sobre alguna de les que es troben en aquest lloc web. Tots els drets d’autoria de la plantilla de diseny i estil del lloc web són de l’APA Damià Mateu, any 2007 i posteriors.
2.-Les opinions expresades a l’apartat de FORUM, expresen sols la opinio de la persona que les signen i no han de coincidir forçosament amb l’opinio expresada per l’APA DAMIÀ MATEU.

SUGGERÈNCIES:

Tota suggerència sobre el funcionament de la pàgina web serà benvinguda. Podeu enviar-nos suggerències sobre els continguts i informacions que ues agradaria que sortíssin al web. Si heu detectat fallades en carregar i utilitzar la pàgina web, envieu-nos un mail (el trobareu a l’apartat Contacteu) indicant: el motiu de la fallada, apartat o secció del lloc web, Navegador que utilitzeu i versió (Internet Explorer, Mozilla, Firefox, Opera, Panther…) i indicant el vostre nom i mail de contacte.

AMPA Damià Mateu