eTwinning Project

Degut a l’èxit de la participació al projecte English Day, on els alumnes intercanviaven informació amb alumnes d’altres escoles, hem decidit començar un projecte semblant a 6è, però a nivell europeu. Aquest curs 2018-2019 participarem a un projecte eTwinning anomenat “Be my penpal”, amb una escola de Turquia.

eTwinning és la comunitat més extensa de centres educatius d’Europa i forma part d’Erasmus+, el Programa de la Unió Europea en matèria d’educació, formació, joventut i esport .

Està format per 30 Ministeris Europeus d’Educació i ofereix una plataforma als equips educatius europeus per comunicar-se, col·laborar i desenvolupar projectes.

eTwinning promou la col·laboració escolar a Europa utilitzant les tecnologies per a l’aprenentatge i el coneixement (TAC)

El treball que es proposa fer a 6è consisteix en intercanviar diferents correus electrònics utilitzant la plataforma virtual eTwinning amb l’objectiu de millorar la seva expressió escrita i conèixer elements culturals d’altres països. Els intercanvis que es realitzaran a travès de la plataforma Twinspace seran els següents:

Hi haurà dos intercanvis de correus electrònics cada mes (hi haurà un intercanvi al juny):

Intercanvis de febrer:

  1. Correu electrònic de presentació: jo, la meva família, els meus amics, etc.
    2. La meva escola, assignatura escolar favorita, etc.

Intercanvis de març:

  1. La meva ciutat natal i la regió on visc.
  2. El meu país.

Intercanvis d’abril:

  1. Els meus favorits (color, animal, cançó, llibre, etc.)
  2. Festivitats i menjar típic del meu país.

Intercanvis de maig:

  1. Famílies del meu país o d’una persona importada per a ells.
  2. Tema a determinar pels alumnes;

Intercanvi al mes de juny:

1.El meu futur

RESULTATS ESPERATS

-Millorar les competències pròpies de l’àrea d’anglès: expressió escrita i comprensió lectora, però també ampliaran el seu vocabulari, expressions generals bàsiques…

– Els estudiants tindran companys amb els que aniran treballant, d’un país diferent. Així doncs coneixeran diferents cultures, costums i formes de vida.

-Millorar les seves competències digitals fent ús de la pàgina web eTwinning, però també s’utilitzaran altres recursos com diccionaris online, vídeos…