Encara no ho saps?! L’escola ha creat un perfil d’Instagram on podràs veure imatges del dia a dia dels alumnes i també estar informat de les últimes novetats!

Fes click a la imatge per accedir al perfil i no oblidis donar a “seguir” per estar més comunicat!

Solo hay 10 tipos de persona en Instagram (y eres una de ellas)

 

Prova PCR a les escoles

Famílies! Com ja sabeu, molts de vosaltres heu autoritzat a la realització de la prova PCR a l’escola. Quan arribi aquest moment, que no sabem quan serà, heu de saber de quina manera es realitzarà.

Així que, a continuació, us adjuntem un vídeo de com es realitzarà aquesta prova! Esperem que us sigui entenedor! Qualsevol cosa, pregunteu-nos i intentarem resoldre-us el dubte!

 

ELS BEEBOTS 19-20

CONTES AMB SORPRESA DE SANT JORDI :-)

AQUESTS CONTES, HAN VINGUT PERQUÈ GAUDIU DE LA FESTA

En Patufet  Epaminondes

PETONS CONFINATS

AMB MOLT DE CARINYO PER TOTS ELS MEMBRES DE LA NOSTRA ESCOLA I PER TOTA LA GENT QUE AMB NOSALTRES ESTEM VIVINT AQUESTS MOMENTS TANT EXCEPCIONALS, GRÀCIES I ÀNIMS.

I TAMBÉ UN GRAN ” HIT” QUE HA PREPARAT UNA FAMÍLIA DE L’ESCOLA.

RECURSOS PER CASA 2020

Benvolguts nens, nenes i famílies. Com ja sabeu, un virus ens manté a casa i no ens deixa sortir. Hem de fer cas als especialistes que diuen que el millor remei és no ajuntar-nos per tal que no es propagui .Per passar aquests dies, els/les mestres us hem preparat propostes que us enviem mitjançant el correu electrònic. També us volem aconsellar les següents activitats. Si voleu, envieu-nos fotos dels vostres treballs i els penjarem al web per compartir-los.

Nens i nenes des de aquests correus electrònics els/les mestres estarem amb contacte diari amb vosaltres, us enviarem propostes i us farem els suggeriments i comentaris dels treballs que envieu. Explorem altres formes de comunicar-nos i aprendre.

Cicle Infantil: infantilcanvidalet@gmail.com
Cicle Inicial: inicialcanvidalet@gmail.com
Cicle Mitjà: mitjacanvidalet@gmail.com
Cicle Superior: superiorcanvidalet@gmail.com

 

Recursos Departament

Educació

SUPER 3 INFOK

EDU 365

Gran Prix Multiplication Lectura Eficaç Educació Infantil (juegos Infantiles)

Educació Infantil

1r de primària

2n de Primària

3r de Primària 4t de Primària 5è de Primària 6è de Primària

Sortides del Cicle Superior 6è 19-20

Els alumnes de 6è visiten l’IES Joanot Martorell .Un grup d’alumnes de 3r d’ESO han presentat una sèrie d’experiments de ciència. També els han mostrat algunes de les activitats que fan al taller de Robòtica i al de Teatre en anglès. Aquí podeu veure algunes fotos d’aquestes activitats.

Els alumnes de 5è i 6è visiten el Palau de la Música catalana
El 20 de febrer, els alumnes del cicle superior van visitar el Palau de la Música Catalana.
A la sala de concerts d’aquest Palau, l’orquestra Big Bang Beethoven va fer un petit repàs de les obres més conegudes del famós compositor Beethoven amb motiu de la celebració dels 250 anys del seu naixement.
Va ser un autèntic espectacle pels sentits gaudir de l’audició d’aquestes magnífiques peces musicals i admirar aquesta obra arquitectònica d’en Lluís Domènech i Montaner.