Torna el taller d’escacs a mitjans

Després d’un primer trimestre en què no hem pogut fer cap sortida ni activitat a classe, per fi, aquest segon trimestre hem pogut engegar les activitats i tallers que ens venen a fer a l’aula seguint les mesures sanitàries. Així doncs, entre els primers tallers que hem recuperat: el taller d’escacs.

Amb aquesta activitat, anomenada “Escacs a les escoles: aprenem a pensar”, hem retrobat el Xavi que ja el curs anterior ens va iniciar en aquest joc tan matemàtic. Els nens i nenes de 3r ja hem començat a aprofundir en moviments i tàctiques de joc senzilles. Els nens i nenes de 2n hem aprofundit en els moviments de cada peça, i els nens i nens de 1r comencem aquesta activitat entenent les regles del joc i els moviments més bàsiques.

Hem trigat a fer tallers, però aquest taller ens agrada molt i de ben segur que l’aprofitarem a casa. Ara només falta que les nostres famílies s’animin a jugar amb nosaltres.

Si voleu veure els àlbums amb les fotos, feu clic a cada enllaç. Us recomanem que els consulteu regularment ja que aquesta setmana i la propera encara hi ha tallers.

Enllaç a l’àlbum de 1r

Enllaç a l’àlbum de 2n

Enllaç a l’àlbum de 3r

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>