Si em menjo una castanya

Sona el timbre per marxar, pugem a les classes i ens desitgem una bona Castanyada. Tot s’ha acabat. Ens queden quatre dies engrescadors de festa per davant. Panellets, festes, sortides de pont, castanyes, alguns dels més grans, que tant ens havien espantat al seu túnel del terror, quedaran aquesta nit per demanar dolços per les cases.Tot s’hi barreja en aquests dies i tot emociona.

Ha estat i serà la millor setmana de la tardor.

Els de P3 han viscut les aventures de la Castanyera en viu i en directe (amb l’ajut inestimable de les famílies a la direcció artística de l’aventura).

Padrins i fillols de lectura han deixat de banda per una estona els seus contes i s’han aliat per cuinar junts panellets de xocolata i galeta maria, fent goig amb els seus davantals preciosos i divertits, i llepant-se els dits quan creuen que les mestras no miren (un altra vegada moltes gràcies a la famílies voluntàries per ajudar entre l’enrenou de bols, forquilles i mantega desfeta).

Dijous dia gran.

Sortida de padrines i fillols repartits entre els parcs més divertits de Vilanova i la Geltrú. Juguen junts i separats, que l’edat i les amistats també tiren molt, i mengen els seus panellets amb opinions dividides, sempre serà un tresor aquesta divisió.

Per la tarda ballem amb molta concentració i entrega danses del món i mengem castanyes, vigilant de no embrutar el terra del nostre pati amb les peles.

Sona el timbre.Tot s’ha acabat però després del pont ens espera un novembre ple de més aventures i aprenentatges que no ens volem perdre.

PER VEURE MÉS FOTOS CLICA AQUI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>