MICROESPAIS A GRANS

Els espais, aquest curs, han canviat, s’han reduït.

Aquest any, amb la COVID, els espais són diferents. Normalment, eren nou per a tota la comunitat de grans, però ara, enlloc de moure’ns nosaltres cap a ells, ells han vingut a la classe. 

Abans només podien anar dues o tres persones a cada espai, i ara que estan a l’aula, cadascú agafa el què vol i el pot compartir amb els seus amics i amigues.  Gràcies a això, podem relacionar-nos més amb els nostres companys i companyes. A més a més, no cal que estiguem fent el mateix espai durant tota la sessió, i podem gaudir de més varietat.

Apart, les sessions comencen abans perquè no ens hem de moure, i tenim més estona per jugar, investigar, aprendre i passar-nos-ho bé.

Ara mateix, hi ha els següents espais: Chronos, Llums Càmera i Acció, Creart, Maquinem, Eureka i Macroestructures, que es fa al pati.

En resum, al final hem aconseguit veure les coses positives dels microespais i ens han agradat molt més del què pensàvem. Estem satisfetes i satisfets de que s’hagi pogut mantenir aquesta activitat.

Noies i nois de la classe de l’Alzina (Mar i Paula)

 

https://photos.app.goo.gl/Be7AZ2RcsuHHLQPZA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>