EL PATI EN TEMPS DE COVID

Aquest any amb la COVID el pati és diferent. Ara els diferents grups no es poden barrejar, i cada classe està en una zona concreta. 

Al principi no ens va agradar gens. No ens podíem trobar amb altres grups, no ens podíem moure per on volíem. Potser seria tot un embolic…

Ara, que ja fa dies que utilitzem el pati d’aquesta manera, i ja ens hem acostumat, ens hem adonat que gràcies a això ens hem unit com a classe. Fem coses totes i tots junts sense que es facin grupets. Han disminuït els conflictes i per solucionar-nos som capaços de parlar. Estem recuperant jocs que teniem apartats i oblidats. També, n’hem creat de nous com el dia en que vam trobar un bassal, vam començar a mullar-nos les soles de les sabates i ha deixar petjades al voltant, creant una mandala. 

Malgrat aquesta situació, ens estem fent costat els uns als altres i les estones de pati estan sent divertides i agradables.

 

Noies i nois de la classe de l’Alzina

FOTOShttps://photos.app.goo.gl/EjyxjDoBJyLKQYhe8

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>