Dia de la Pau a Mitjans

PER VEURE MÉS FOTOS FES CLIC AQUÍ

El dia de la Pau a la comunitat de Mitjans va estar ple de diverses activitats enriquidores per l’alumnat que van fer que reflexionessin sobre diferents aspectes: la no violència, el diàleg i la Pau.

L’alumnat de les aules dels Centpeus, Saltamartins i Grills van veure el conte “El senyor guerra i la senyora Pau”. Després de veure el conte van fer una reflexió sobre les bones actituds de la senyora Pau i les no tant adeqüades del senyor Guerra. Es van adonar que fer bones obres ajuda als altres a que també actuin de bones maneres.  Per finalitzar l’activitat tots junts van cantar la cançó “Si tingués la màgia d’un mag” 

L’alumnat de les aules Romaní i Espígol van veure un vídeo explicatiu de manera conjunta sobre el significat  del dia de la Pau. Es va iniciar un debat sobre què pensaven els nens i les nens de perquè s’originaven les guerres i com trobar-hi una solució més pacífica. Es va parlar de Mahatma Gandhi i la importància de les seves accions, com van ser la instauració dels mètodes de lluita social novedosos, la vaga de fam i el seu rebuig a la lluita armada, així com la predicació de la no violència. 

Una altre activitat realitzada va ser una rotllana entre tot l’alumnat de tercer. Es van agafar de les mans i van cantar plegats la cançó “Somnis d’infant”. Després van dibuixar el que representava per ells i elles la Pau i van escriure una frase o paraules relacionades.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>