Art (Petits)

A l’Espai d’Art hi trobem diferents propostes. Algunes que perduren i altres que van canviant. Una de les que sempre podem trobar és el modelatge. Fent fang o plastilina els infants són capaços de modelar estructures que simbolitzen formes, animals, persones, objectes, etc. així, imaginen i materialitzen els pensaments que tenen a la ment.

D’altra banda, la plastilina i el fang desenvolupen la seva habilitat psicomotriu per aprendre a controlar el seu cos i la seva força. A través del modelatge aprendran a mesurar i a controlar la força i la pressió que exerceixen sobre les figures que creen.

Així mateix, es mantenen concentrats perquè estan jugant i interactuen amb el material i són capaços de relaxar-se. Jugar amb plastilina i fang és una activitat que, alhora que diverteix, també relaxa i tranquil·litza en moments de nervis, ja que fomenta la concentració i l’abstracció. és una bona opció per al mindfulness!

Feu clic a la fotografia per veure tot l’àlbum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>