6è comença l’any amb noves propostes!

Hola a tothom! 👋👋👋

Encetem l’any amb noves propostes, però sobretot, amb moltes ganes d’aprendre dia rere dia.

A projectes hem començat a parlar sobre “Què és la salut?”, han sortit moltes propostes sobre el tema i estem d’allò més intrigats i intrigades per conèixer i investigar amb profunditat! 

A més, hem xerrat ja sobre un aspecte important sobre la salut, que és la salut sexoafectiva. Ens han sorgit molt dubtes i creiem que aprendrem moltíssim perquè estem començant a fer-nos grans i ens agradaria entendre i tenir més informació sobre aquest tema.

A tallers d’art, estem aprenent a dibuixar la figura del cos, a tenir presents diferents aspectes per dibuixar-nos com ho faria un/a dibuixant. Això si, hem de ser molt pacients i fer-ho a poc a poc, fixant-nos en las pautes a seguir per aconseguir un dibuix ben treballat. Juntament amb els tallers d’art també fem programació i estem molt il·lusionats i il·lusionades per tots els petits reptes de l’Scratch que anirem fent a cada sessió. Sortirem fets uns professionals amb la programació!

I seguim amb nous aprenentatges a matemàtiques i llengües. Mentre que a racons, els posem a prova i els anem reforçant per millorar-los.

Ens descuidàvem! A Anglès hem iniciat el tema “Extreme and adventurous sports”, on estem aprenent i refrescant nou vocabulari i gramàtica imprescindible pels nostres aprenentatges. De ben segur que aprenem coses noves!

Fins aviat i una abraçada,

Les mestres de 6è 😃