El 21 d’octubre omplirem d’amics PortAventura World

 

Per novè any consecutiu, torna a PortAventura World “Fent Amics amb Down Catalunya”. La cita, oberta a tothom i a quanta més gent millor, tindrà lloc dissabte 21 d’octubre. L’any passat ens vau acompanyar més de 7.000 personesAquest any volem repetir aquesta xifra, i si és possible superar-la, i per això us demanem que ens ajudeu animant tots els vostres amics i coneguts a participar-hi.

Aquest any el preu de l’entrada és de 20 euros, dos més que els darrers anys. Això és degut a l’increment general de tarifes del parc. D’aquests diners, una part es destina a cobrir costos, mentre que el restant es destina a Down Catalunya i a les seves entitats membres (Fundació Astrid 21 Girona, Aura Fundació, Andi-Down Sabadell, Barcelona Down, Down Lleida, Down Tarragona i Fundación Reto). Com sempre diem, es tracta fonamentalment d’una jornada per a la diversió i la convivència, però a l’hora d’una jornada solidària.

L’Acte de Benvinguda

Aquest any l’acte de benvinguda el farem a les 13 hores, com sempre al Gran Teatre Imperial. L’acte s’obrirà amb una actuació a càrrec del grup Down Wapacha Team, format per ballarins amb i sense discapacitat de Tarragona; a continuació hi haurà uns breus parlaments, i es tancarà amb l’espectacle inspirat en Halloween amb què ens obsequia cada any la Fundació Port Aventura. A les 12.40 s’obriran les portes del teatre i s’estima que a les 14 hores haurem acabat.

No hi falteu! Des de l’accés principal, la forma més directa d’arribar al Gran Teatre és a través de la zona de Sesamo Aventura.

Ferrari Land per només 9€!

Per últim, hem d’informar que la nostra entrada no inclou l’accés a Ferrari Land, de la mateixa manera que tampoc l’inclou l’entrada general de Port Aventura. No obstant, gràcies a les gestions de la Fundació Port Aventura, el 21 d’octubre tots aquells que tinguin entrades de Down Catalunya podran accedir també a Ferrari Land pagant només 9€.

Aquesta bonificació queda subjecte a dos condicionants: només serà per a les primeres 2.500 persones que demanin l’entrada a Ferrari Land (per cada entrada de 9€ per cada entrada de “Fent Amics”) i sempre serà en funció de l’estat de l’aforament del parc aquell dia.  En altres paraules, si Ferrari Land està molt ple aquest descompte no es podrà dur a terme.

Com pots trobar la teva entrada

Aquest any tornem a comptar amb la col·laboració de les botigues de calçats Querol i de la Fundació MRW. O sigui que trobaràs entrades a qualsevol de les 28 botigues de Querol i/o Querolets de Barcelona i rodalies (enguany estrena botigues a Granollers i Vilanova i la Geltrú), o a qualsevol de les prop de 70 oficines de MRW també de la província de Barcelona. Important: les entrades es retiraran d’aquests punts de distribució uns dies abans: dilluns 16 en el cas de MRW i dimarts 17 en el de Querol.

També pots demanar les entrades i venir-les a buscar personalment a la seu de de Down Catalunya(Carrer Pere Vergés, 1, despatx 8-9 Barcelona. De 9 a 14 hores. Metro La Pau) o qualsevol de les nostres entitats.

Per últim, a partir del 9 d’octubre pots comprar les entrades per internet i imprimir-les a casa a través de la finestreta que veuràs a la columna dreta de la ‘home’ de Down Catalunya. Aquesta aplicació deixarà d’estar activa a les 23.59 hores del 20 d’octubre.