Scape room- P4

Els alumnes de P4 junt amb les nostres famílies hem resolt el cas de l’scape room plantejat com a producte final del petit projecte “els detectius” i relacionat amb el projecte de lliure elecció “els constructors”.

Acció, investigació i deducció han estat alguns dels ingredients d’aquest joc. Petits i grans detectius ens hem implicat activament en el relat…

Gràcies a tots i a totes per participar!

3 comentaris

  1. Carme

    Genial , hem disfrutat moltíssim jugant amb ells a trobar les pistes, un joc d’inventiva i enginy molt ben elaborat, que els fa pensar, i observar i en el qual hem.pogut participar els pares, una tarda molt divertida!!

  2. Sílvia

    Hem gaudit molt tant els nens com els pares, una activitat plena de detalls i molt ben construïda. Es nota que s’ha treballat molt en el projecte i això ha fet que ens fiquéssim en el paper de autèntics investigadors … Felicitats !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>