NOVA EDICIÓ “ÀNGELS CAMINA”

2015-10-20_angels-camina-per-montserrat-copyBenvolgudes famílies, mestres, cuineres, feineres i monitors! Un any més us proposem passar el dia plegats fent una excursió, enguany l’edició de “L’Àngels camina” organitza una caminada pel Parc de la muntanya de Montserrat el diumenge 13 de novembre. Pares, mares, nens, nenes, germans, germanes, avis, àvies, mestres, cuineres, feineres, monitors…. esteu tots convidats a participar d’aquesta activitat!!

Enguany per a fer l’excursió el punt de trobada és l’Àrea d’esplai de la Salut de Collbató, lloc on cal arribar en cotxe, si alguna família no disposa de vehicle li trobarem la manera d’arribar, això no serà cap problema! És important que les famílies interessades en fer la sortida us apunteu mitjançant els delegats de la classe del vostre fill/a abans del 2 de novembre (si teniu més d’un fill tan sols cal fer la inscripció una vegada). Aquelles famílies que no teniu mitjà de transport si us plau indiqueu-ho per tal de buscar una família que us pugui acollir al seu vehicle.

Dies abans de la sortida rebreu un dossier informatiu de la ruta que farem, així com amb les indicacions del lloc de trobada, horaris….

Us hi esperem!!!!!!!!!!!!!!!