HEM OBSERVAT UN ANEMOSCOPI O MÀNEGA DE VENT CASOLÀ I HEM FET EL NOSTRE

EL PASSAT DIMECRES LA CLASSE DELS AVIONS VAM ESTAR PARLANT DE LA MÀNEGA DE VENT QUE VÀREM VEURE A L’AEROPORT. ALGUNS DEIEN QUE ERA PER SABER CAP A ON ANAVA EL VENT I AIXÍ AJUDAR ELS AVIONS QUE S’ENLAIRAVEN O ATERRAVEN. D’ALTRES DEIEN QUE ENCARA QUE NO FES VENT ELS AVIONS PODIEN VOLAR PERQUÈ TENIEN MOTOR I ALES….

VAM PARLAR A L’AULA DE QUÈ ERA EL VENT? SI EL PODÍEM VEURE? SENTIR? COM SABÍEM QUE FEIA VENT? SI A LA CLASSE FEIA VENT?….

VAM PRESENTAR LA NOSTRA MÀNEGA CASOLANA FETA AMB TELA FINA, VAM FER HIPÒTESIS SOBRE QUÈ CREIEN QUE PASSARIA SI PUJAVEM A LA TERRASSA… ALGUNS DEIEN QUE ES MOURIA LA ROBA… VAM PUJAR A LA TERRASSA I AL PRINCIPI NO FEIA GAIRE VENT I QUASI NO ES MOVIA, AL CAP D’UN MOMENT VA COMENÇAR A BUFAR EL VENT, VAM OBSERVAR QUE A ALGUNS SE’NS MOVIEN ELS CABELLS.. . AMB L’AJUDA DE LA MÀNEGA TOTS VEIEM CAP A QUINA DIRECCIÓ BUFAVA EL VENT . TAMBÉ VAM AGAFAR ENTRE UNS QUANTS UNA TELA FINA PERÒ NO VAM ACONSEGUIR FER-LA VOLAR. LA VAM DECIDIR PENJAR I VAM OBSERVAR QUE ES MOVIA I CAP LA MATEIXA DIRECCIÓ QUE LA MÀNEGA.

A CLASSE VAM FER EL NOSTRE ANEMOSCOPI I EL PROPER DIA EL PROVAREM A LA TERRASSA