EI-5 ENS HO HEM PASSAT GENIAL A LA CARRAL!

Ahir, després de despertar-nos ben aviat quan van sonar les cançons del despertador de la Carral, vam descobrir que havien passat els gamusinos del solsonès i ens havien pintat les cares a tots i totes! Ràpidament ens vam vestir, ens vam pentinar, vam recollir les nostres coses i vam anar a esmorzar: pa de motlle amb crema de cacau, llet i cacau, pa torrat amb embotit, galetes, suc… Després, amb els monitors i monitores de la Carral, vam cantar i ballar moltes cançons per preparar-nos per la nova aventura: dues classes van buscar el tresor dels pirates i l’altra classe va visitar la granja i va descobrir els arbres del bosc: el pi i el roure.

Vam dinar arròs a la cubana, pollastre amb amanida i un gelat boníssim! Quan vam acabar vam poder fer cabanes al bosc de la Carral, jugar una estoneta i vam cantar moltes cançons abans de marxar cap a Lleida.

Ens ho hem passat genial aquests dos dies!

Moltes gràcies per la vostra confiança!

SI VOLEU VEURE LES FOTOS D’AHIR, CLIQUEU A LA IMATGE:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>