Comissió de Casal d’estiu

La tasca de la comissió consisteix en l’organització del CASAL D’ESTIU. El casal pretén que els nens i nenes gaudeixin del període de l’estiu en què els pares i mares encara no tenen vacances, a través d’activitats lúdiques i educatives. Es pretén que la proposta sigui igual d’atractiva tant pels més petits/es com pels més grans, proposant una fórmula que s’adapti a cada grup.

Què fem i com ho fem?

En començar el curs, després de la valoració del CASAL anterior, i amb el vist-i-plau de la Junta de l’AMPA decidim si continuem o no amb l’empresa organitzadora. Des d’abans de Nadal mantenim el contacte amb l’empresa escollida, negociant la proposta i concretant detalls del casal.

Aquests darrers anys el casal s’ha dut a terme amb MÚSICA ACTIVA.

A la Comissió ens preocupem de la seva homologació (tasca que realitza MÚSICA ACTIVA), la difusió del casal als pares i mares de l’escola i al barri.

Es realitzen dues reunions amb l’empresa organitzadora, la primera va dirigida a tots els pares i mares, i és informativa; i la segona va dirigida a tots els inscrits i s’acaben de concretar els detalls. Entre les dues s’obre el període d’inscripció que gestiona la Secretària de l’AFA.

Durant la realització del CASAL, es fa un seguiment del seu funcionament i es contacta l’empresa organitzadora en cas de qualsevol incidència.

Actualment formem la comissió la Núria (6è), la Laia (P4 i 1er) i la Irene (P4, 3er i 5è).

Per a qualsevol dubte o aclariment ens podeu contactar a través del correu ampa@turodelcargol.org