LA COMUNITAT DE PETITS FEM DE PAGESOS!

Com cada curs els nens i nenes d’Infantil treballem el projecte de l’hort, fent tot tipus de tasques com remoure la terra i preparar-la per posteriorment poder sembrar les llavors, i tenir-ne cura fins a recollir el fruit.

Els nens i nenes de P3 aquest curs hem conegut  l’Hortereta, l’encantaocells del nostre hort. L’activitat comença buscant el barret de pagès, que està amagat per algun lloc de l’hort. Sota el barret trobarem la feina que cal fer.

Els nens i nenes de P4 i P5, a partir del conte “El tresor de Keiken” , iniciem totes les activitats posteriors de l’hort. En primer lloc, pensem, fem hipòtesi dels tresors que podem trobar al nostre hort. Tal i com ens explica el conte, remenem la terra i la preparem per plantar i collir els tresors.

Aquest curs, entre d’altres, plantarem cols, enciams, mongeteres, pastanagues, cebes… així com, tindrem cura dels arbres fruiters.

Una altra activitat que es duu a terme és el compostatge, descobrint el procés que necessitem seguir i per a què serveix.