Projectes

En el marc del Projecte Educatiu de la nostre escola es desenvolupen diversos projectes i programes d’innovació educativa. Us animem a veure com aprenem a l’escola. Podeu clicar a cada pestanya per conèixe’ls amb més detall. Alguns del projectes més interessants són:

  • Projecte TIC-SKILLS que permet potenciar l’aprenentage de les competències digitals de manera transversal al llarg de les diferents àrees d’aprenentage. Es compta amb un mestre especialista que assessora i intervé a tots els cursos.
  • Projecte APQUA STEAM que desenvolupa l’experimentació i l’aprenentatge tecnològic i científic d’una manera sistemàtica.
  • Escola Verda i hort escolar que ajuda a desenvolupar hàbits respectuosos amb el medi ambient i ensenya a tenir cura de l’entorn.
  • Programa SI  que fomenta hàbits per tenir cura del propi cos i de la salut en general. També fomenta l’aprenentatge d’habilitats socioemocionals.
  • Projecte Expressart de creativitat i art contemporani (MACBA) que permet desenvolupar la creativitat a través de l’observació i experimentació artística.
  • Projecte Vincles que facilita el coneixement i participació de les famílies amb el grup-classe del seu fill/a. Ajuda a mantenir un contacte actiu amb l’escola i aportar valor afegir al currículum.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>