WEB INTERESSANT: CUINA SENSE PARES

Si cliqueu a cuinasensepares.cat hi trobareu una web on els joves disposen d’informació d’utilitat i s’animin a cuinar plats diferents dels que acostumen a preparar-se, sota la premissa d’una alimentació saludable.

Hi trobaran tres taules setmanals amb propostes de dinars i sopars. En totes les receptes s’expliquen els ingredients i els utensilis necessaris, els passos a seguir, i s’ofereixen idees així com informació nutricional. Moltes receptes també es troben en format vídeo per facilitar la seva realització.

També s’ha incorporat un apartat nou Esmorzars i berenars amb propostes creatives per donar importància a aquests àpats, ja que s’ha detectat que el col·lectiu jove no esmorza o ho fa de manera incompleta.

A més a més, l’apartat Consells s’ha ampliat amb recomanacions sobre manipulació d’aliments i hàbits higiènics en l’alimentació, i s’han incorporat suggeriments per evitar el malbaratament d’aliments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>