“LES TIFES PERDUDES”

El motiu per a titular aquest article d’aquesta manera era captar la vostra atenció. Esperem haver-ho aconseguit. 

Resulta que l’altre dia, entrant a l’escola, vam veure una bossa petita, negra, al terra del pati. Quina va ser la nostra sorpresa quan, en acostar-nos-hi per tafanejar, seguint tots els protocols de seguretat, vam descobrir que en el seu interior hi havia defecacions d’animal, pressumiblement de gos. Però això no és tot, alçant la vista i recorrent el pati….vam descobrir unes quantes més d’aquestes bosses “sorpresa”, algunes d’elles de diferent color. 

La veritat és que ens vam quedar força intrigades. Com pot ser que algú hagi perdut les “caques” del seu gos dins el pati de l’escola? Podria ser possible que, en recollir l’excrement de terra, posar-lo a la bossa i procedir a llençar-lo al recipient oportú, per mala sort, o la falta de punteria, aquest hagués acabat caient al pati de l’escola? I no una vegada, sino tres o quatre? Bé….diuen que res és impossible….. Però ben mirat, potser hi ha coses que sí…..

Així doncs, després de donar-li moltes voltes a l’assumpte, hem pensat que alguna cosa hem de fer al respecte. Imagineu que aquesta persona amb tan mala punteria, algun dia encerta de ple al cap d’una persona que estigui dins del recinte escolar…..perquè ja hi som al recinte escolar…. Alguna cosa hem de fer per a salvaguardar la seguretat de les nostres companyes….

Doncs això! 

Com tots ja deveu saber, a l’escola tenim una “caixa d’objectes perduts”, on sovint els nens hi acudeixen per a recuperar alguna pertinença que havien extraviat, ja sigui una jaqueta, una carmanyola, una gorra….coses que entren dins de la normalitat. Doncs bé, ara mateix ens estem plantejant posar també una caixa nova, la de les “tifes perdudes”, per a que aquella persona o persones que hagin extraviat les tifes dels seus gossos, les puguin venir a recollir. 

De moment hem pensat en aquesta solució provisional. Però qui sap si més endavant no haurem de demanar a l’ajuntament que habiliti un espai al municipi per a poder fer pràctiques de tir de bosses amb caques de gos…? Esperem i confiem en que això no serà necessari. 

A continuació amenitzem aquest article amb les agradables imatges de les bosses esmentades. Ja sabeu allò que diuen de que “una imatge val més que 1000 paraules”.

Gràcies per la vostra atenció. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>