La Ràdio, Sempre amb tu

Fa uns dies, em trobava a l’escola quan la mestra, de sobte, va proposar una votació per poder presentar el programa radiofònic Sempre amb tu de la Cala ràdio.

Ahir, em vaig adonar de que m’havien triat, i, per tant, el paper era meu. Tot seguit, vaig agafar el guió i vaig començar a practicar amb la Marina, una altra presentadora. Vam entrar a l’aula de gravació, vaig beure aigua i vam començar a parlar: ”Dijous, dinou d’abril,…”.

Més tard, en acabar la gravació, em vaig posar a pensar que tothom m’hauria escoltat, vaig anar al bany i, una vegada allà, em vaig posar a plorar per la tensió acumulada. Però, una sensació de valentia va recórrer el meu cos i em vaig dirigir cap a la porta, amb por la vaig obrir, i vaig tornar al col·legi on tots em van felicitar a la sortida. Havia estat una experiència fantàstica!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>