gràcies CLASSE DEL MISTERI DELS MINERALS!!

Divendres les mestres i els mestres de l’escola vam rebre un regal molt especial un vídeo de la Classe del Misteri dels Minerals, us donem les gràcies de tot cor!!!!!
Aquests dies estan sent molt durs per a tothom, cap de nosaltres estava preparat per una situació com aquesta però els nens i les nenes (amb ajuda de les seves famílies) ens estan donant una gran lliçó. 
Quina valentia!!! Això vol dir que alguna cosa estem fent bé com a societat, com a famílies i com a mestres, les criatures d’ara faran que aquest sigui un món millor i més just en el futur, un món més conscient i solidari, no en tenim cap dubte! 

Ara l’escola és buida i no és la buidor de l’estiu quan tot està fet i tot està per fer, ara l’escola està en un silenci suspès, l’escola us troba a faltar… i les mestres també us trobem molt a faltar, trobem a faltar les vostres abraçades, els vostres dibuixos, les vostres  rialles i les vostres preguntes… fins i tot trobem a faltar les petites discrepàncies del dia a dia. Quan ens veiem esperem que tingueu guardades totes aquestes coses perquè l’escola us necessita. 

Abraçades infinitessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>