VISITA MUSEU BLAU

Avui hem visitat el Museu Blau! Ha estat una sortida d’allò més interessant. Hem fet una activitat anomenada: Coneixem la barreja. Les monitores ens han organitzat per grups. Ens han donat unes targetes amb diferents animals. El primer repte consistia en buscar-los en la part del museu dedicada al regne. A part de trobar-los havíem de cercar diferències i semblances…tot per esbrinar quina era la classificació que el museu havia fet dels diferents grups d’animals. Un cop feta la posada en comú, hem treballat com classifica la ciència aquests grups d’animals. Hem fet una activitat molt participativa que consistia en buscar les característiques dels cinc grups de vertebrats. Aquesta activitat i la conversa posterior ha estat molt interessant. Ens han felicitat per la nostra actitud i pel nostre esperit crític i nosaltres i els nostres mestres no podem estar més contents!

Després de tant treballar hem a anat a dinar i jugar al parc dels tobogans que hi ha al costat de Diagonal Mar. Hem gaudit moltíssim! Ha estat un gran dia!

Classes de París i Imagine

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>