Dia de la Pau i la No Violència

El 30 de Gener és el Dia Internacional de la Pau i la No Violència. Aquest dia és commemora la mort de Mahatma Gandhi líder nacional i espiritual de l’Índia, va morir assassinat  el 1948.

L’objectiu del Dia Internacional de la Pau i la No Violència és l’educació en i per a la tolerància, la solidaritat, la concòrdia, el respecte als Drets Humans, la no-violència i la pau.

El missatge bàsic d’aquest dia és: “Amor universal, No-violència i Pau”. l’Amor universal és millor que l’egoisme, la No-violència és millor que la violència i la Pau és millor que la guerra.

Al nostre centre volem aprofitar aquesta jornada per treballar amb els infants el tema de la Pau, la No Violència, la resolució de conflictes i la convivència.

Una de les activitats que hem fet conjuntament és l’activitat de la rentadora. Cada classe ha fet una peça de roba bruta amb una paraula que no els agrada i una altra peça amb la paraula bonica i que ens fa sentir bé.

A més, quart, cinquè, sisè i els de primer de l’ESO, han vingut vestits de dalt de color blanc i han fet el símbol de la Pau en el pati.

 

Més fotos de l’activitat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>