Ballar malgrat els obstacles

Aquest any hem conegut un llibre que porta per títol ” Ballar malgrat els obstacles”. Ens explica la història d’en Jaume, un nen que va quedar en cadira de rodes a causa d’un accident de trànsit. Malgrat tot, ell té un somni: ballar i decideix fer-lo realitat. Abans de la lectura del primer capítol vam intentar explicar què ens inspira aquest títol. Van sorgir molts temes: a què es refería la seva autora amb la paraula “obstacles”? La conversa va ser molt interessant.

Després de la primera sessió de lectura, en la que vam haver d’estar molt atents per poder respondre a unes preguntes que ens van donar els nostres tutors, vam realitzar una activitat per experimentar com es sentia el Jaume ballant en les tres modalitats que ens havia descrit: individual, model combi ( una parella formada per una persona amb cadira de rodes i una sense) i dúo ( una parella formada per dues persones en cadira de rodes).

Després vam haver d’escriure com ens havíem sentit en cada moment.

Us deixem unes fotos!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>