Covid 19

Després del confinament viscut des del març fins al juny del 2020 ens trobem un nou curs escolar en un procés d’adaptació dels sentiments i emocions; això ens provoca:

  • Per una banda sentim alegria, il·lusió, motivació…per reprendre el contacte amb els infants i les famílies de l’escola Santa Anna i poder realitzar la nostra tasca de forma presencial i en línia, convivint, relacionant-nos, compartint i adaptant-nos en tot moment.
  • Però també sentim incertesa, dubtes, por…davant una situació de pandèmia sanitària mundial que no està a les nostres mans però que hem de conviure-hi a nivell sanitari, educatiu però sobretot educativament.

Aquesta situació ens ha portat a reflexionar, revisar i valorar quines són les actuacions, estratègies, mesures que com equip docent hem d’adoptar per tal de realitzar la nostra tasca educativa d’una forma eficaç i que ens ajudi a donar resposta, malgrat la Covid-19,  als objectius bàsics de l’escola que són: acollir, formar i socialitzar. Per aquest motiu el lema d’enguany és aprendre a conviure!

Per conèixer sobre aprendre a conviure amb el Covid 19 podeu consultar:

Pla d’organització Declaració responsable: infantil i primària Recursos d’aprenentatge I
Recursos d’aprenentatge II Gestió COVID19 Escola Segura