BON ESTIU ESBC

Benvolgudes famílies, xiquets i xiquetes, ja s’acaba el curs, però no volíem acabar sense desitjar-vos un molt BON ESTIU!

Per això, com que no hem pogut fer la festa de final de curs, us volem fer arribar aquest últim vídeo. A gaudir-lo!

Bon estiu, ens retrobem al setembre!

(vídeo editat per Marina i Miriam, especialistes de música)

Comiat 3r

Aquest ha estat un trimestre diferent. Per recordar-ho,aquí teniu una petita mostra del què ha estat aquest confinament que de ben segur recordareu durant molt de temps. Esperem que el gaudiu!

Les mestres de tercer.

Cliqueu  les imatges!!

3r A:

3r B

ENGLISH AT HOME- 2nd graders

These are some of the activities 2nd graders did during confinement.

They learnt about:

  • Food
  • Talking about themselves
  • The parts of the body
  • Clothes etc, etc

They practised English and they had fun. 

Congratulations, kids, for your great job, and thank you, families, for your support.

(Felicitats, nenes i nens, per la vostra gran feina i gràcies famílies pel vostre suport)

HAPPY SUMMER!!!! AND  SEE YOU IN SEPTEMBER

Cliqueu la foto!

 

 

 

Fem experiments!

Hola a tothom!

Des de 5èB us volem mostrar que durant aquest confinament ens hem convertit en grans científics! El nostre alumnat va demanar que una de les activitats fos aquesta, així que tothom estava encantat de fer-la! Aquí us deixem un petit tast de tots els experiments que hem fet des de casa. Hi ha molts tipus d’experiments: amb colors, aigua, formació d’escumes, amb sal…

Desitgem que us agradi!

Volcans, treball de recerca

A cicle superior una de les propostes ha sigut un treball de recerca sobre un tema apassionant: els volcans! Si una cosa bona està tenint el confinament és que ens està posant les piles en competència digital. Ens heu enviat autèntiques meravelles de presentacions digitals per presentar les vostres feines. Estem tan encantats amb els vostres treballs que ha sigut difícil triar-ne una de mostra perquè tothom pugui gaudir-ne.

Us compartim la del company D.M.R. de 5èB que va aprofitar per fer fins i tot una maqueta amb roques volcàniques! Quines ganes de tornar per poder compartir tot el que heu fet! Desitgem que us agradi!

PRESENTACIÓ DIGITAL: ELS VOLCANS

A PRIMER HEM TREBALLAT MOLT!

L’alumnat de 1r, han fet d’actors i d’actrius representant la Llegenda de Sant Jordi, han après i repassat la importància del Reciclatge, han jugat i experimentat amb aigua fent uns Arcs de Sant Martí màgics, han conegut perquè es diuen, com es diuen, han repassat el nom d’alguns estris que fem servir per cuinar cantant i ballant la cançó de “Soy una taza,..”. Felicitats pel vostre esforç i la vostra feina! Aquí una petita mostra d’algunes dels treballs d’aquests artistes.

Projecte comunitats d’aprenentatge

Sessió virtual de presensibilització Projecte Comunitats d’Aprenentatge. Dia: dimarts, 16 de juny de 2020. Hora: 08.30h. Ponent: Dra. Carme García Yeste (Departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili i investigadora del grup CREA -Community of Research on Excellence for All- de la Universitat de Barcelona).

Si hi estàs interessat/da, fes-nos-ho saber enviant un correu-e a la següent adreça: e3005935@xtec.cat i rebràs l’enllaç uns minuts abans per tal que t’hi puguis connectar (serà a partir de l’aplicació Meet).

Document marc CdA

SOM ARTISTES!!

Dins de l’àrea d’educació visual i plàstica, els alumnes de cicle superior han reproduit famosos quadres de grans artistes de la nostra història. Obres d’art com els autoretrats de Frida Kahlo i de Gustave Courbet, quadres d’Edvard Munch, de Salvador Dalí, de Pablo Picasso, de Ramon Casas, de René
Magritte, entre d’altres.
L’alumnat ha volgut donar un aire nou a totes aquestes obres d’art, on hanfet versions fotografies dels quadres més famosos de la Història de l’Art.
Resulta d’allò més curiós veure obres tan reconegudes per tots i portades a la realitat per models de carn i os.
Sobretot felicitar a tots/es els i les alumnes que han fet un excel·lent treball.
Sou uns i unes grans artistes!

Anem a omplir el nostre Buit

Els nens i les nenes de 2n, van escoltar el conte del Buit, de l’Anna Llenas, que ens parla de les pèrdues i com superar-les. A vegades les pèrdues poden ser insignificants, però a vegades podem tenir pèrdues més importants. Ens vam adonar que tots/es durant les primeres setmanes del Confinament pel COVID-19, havíem perdut moltes coses. I a l’igual que la Júlia, la protagonista del conte, teníem un gran Buit, “un forat a la panxa”. Llavors vam pensar en fer-nos uns taps amb les activitats que estavem fent a casa, quan no podíem sortir al carrer, com: llegir, jugar a jocs de taula, escoltar música,… I sabeu què ens va passar? Doncs que vam aconseguir omplir el nostre BUIt, i el forat de la nostra panxa es va fer petitet. Aquí una mostra, dels dibuixos i dels taps, d’alguns dels alumnes de 2n.

Cloenda Lecxit

Fa uns dies va finalitzar l’activitat Lecxit, que ajuda a la millora de la competència lectora a alumnes de 4t i 5è. Malgrat el confinament, la biblioteca i els mentors van treballar per continuar tirant endavant aquesta gran tasca! Han llegit contes, poemes, cartes…

Des de la biblioteca ens fan arribar les imatges de l’última sessió.

GRÀCIES PER LA GRAN LABOR QUE FEU!

PETS

DO YOU LIKE ANIMALS?

HAVE YOU GOT A PET?  WHAT DOES IT LOOK LIKE?  CAN IT DO ANY TRICKS?

LET US KNOW!

This week, 3rd graders‘ proposal was about PETS.

This is one of the proposals we received:

THANK YOU ALL FOR YOUR  WORK AND YOUR COMMITMENT.

                                      (Gràcies a tots/es pel vostre treball i compromís).

Confirmació plaça/actualització dades 2020-2021

La situació de confinament i limitació d’accés de persones als centres educatius fa necessari que l’actualització de dades i confirmació de plaça es faci de manera no presencial. El centre educatiu procurarà obtenir pels mitjans telemàtics que tingui a la seva disposició la confirmació de plaça per al curs 2020- 2021.

Per tant, tots/es aquells/es alumnes que no hagin de continuar escolartitzats al centre, ho hauran de confirmar mitjançant un correu electrònic adreçat a l’escola (e3005935@xtec.cat) per tal que en quedi constància a la secretaria del centre, així com també, qualsevol actualització de les dades personals del/la alumne/a. En la resta de l’alumnat matriculat al centre s’optarà per fer automàticament la matrícula de continuïtat al centre.

Document adjunt de “Declaració responsable” a infantil

Benvolgudes famílies i alumnes, tal i com us vam comunicar ahir, acabem de rebre, per part del Departament d’Educació, el document de “Declaració responsable” que caldrà portar SIGNAT si considereu necessari l’assistència presencial de forma voluntària dels vostres fills i filles al centre.

El teniu clicant aquest enllaç

Us volem agraïr la resposta que estem rebent de la enquesta que us vam demanar respondre.