L’alumnat de 1r fem tallers a l’aula

Durant aquest curs 19-20 els alumnes de 1r han reforçat els continguts de les àrees de Llengua Catalana, Matemàtiques i Medi Natural assistint a uns tallers, a través dels quals han desenvolupat activitats manipulatives, actives i lúdiques.

A través de l’experiència com a docents sabem que el joc és una eina molt potent per a aprendre de forma natural, ens permet imaginar, descobrir, resoldre problemes i situacions amb creativitat, amb la llibertat de poder decidir i provar noves solucions.

Aprendre a través del joc educatiu és el lema dels nostres tallers, que han  permès captar i potenciar la motivació, la concentració, l’esforç i l’interès dels nostres alumnes.

Les sessions dels tallers s’han portat a terme els dimarts, de 9 a 11h i els dijous, de 14:45 a 16:15h, en grups reduïts de 12 alumnes, facilitant l’atenció individualitzada.

El proper curs 20-21 aquests tallers es faran extensibles també per a alumnes de 2n curs.

Si voleu veure que bé ens ho passem, us deixem amb un recull d’imatges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>