Certamen de lectura en veu alta 2017.

L’escola Salvador Espriu participem per segon any al XIII Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta, organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, en les categories de grumets vermells, la dels lectors i lectores de 8 a 10 anys (CM de primària) i grumets verds, per a lectors i lectores d’entre 10 i 12 anys (CS de primària).

Divendres 17 de febrer en un acte celebrat al Casino Municipal de Roda de Berà, amb l’objectiu de seleccionar els nostres representants van llegir 8 lectors i lectores. De la categoria grumets vermells: l’Anaïs Burrero, la Paulina Santamaria, la Maroua El Amri i la Sandra Guerra van llegir un fragment del llibre 50 oficis esbojarrats, de l’escriptor Carles Sala i Vila.  De la categoria grumets verds: l’Ivan Carmen, el Víctor Moraga, l’Ariadna Aguilera i l’Arnau Benimeli han llegit un fragment del llibre L’hora de la veritat, de l’escriptor Peter Walker.

El jurat, compost per 4 membres de la comunitat escolar: la Sra. Cèlia Treserres, regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Roda de Berà, el Sr. Jordi Peidró, president de l’AMPA de l’escola, la Sra. Pilar Franquet, mestra de l’escola durant molts anys i ara mestra col·laboradora i la Sra. Laia Perales, coordinadora de la biblioteca escolar van valorar la dicció, el ritme i la interpretació del text dels participants. La tasca del jurat va ser complicada ja que els lectors i lectores tenien un nivell molt alt.

Les dues finalistes que ens representaran a la fase dels quarts de final que es celebrarà el proper 24 de març al Caixa Fòrum de Tarragona són la Sandra Guerra, de la categoria grumets vermells i l’Ariadna Aguilera de la categoria grumets verds. Moltes felicitats a totes dues!

Us desitgem que us vagi molt bé a la propera fase del Certamen! Bona lectura a tots i totes!

img-20170217-wa0000-3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>