Taller de refugiats 6ès

Taller de refugiats

El dijous 10 de desembre va vindre un home molt amable a proposar-nos un taller molt divertit. Ens va explicar una historia de fa uns quants anys. L’història tractava de la guerra que va passar a Espanya fa uns anys. Barcelona i Igualada van rebre com tants altres llocs.

La gent va marxar cap a França i Andorra escapant dels bombardejos dels avions conduÏts pels italians. La gent de França no volia deixar passar als immigrants, així que els van deixar passar amb la condició de passar tot l’hivern a la platja, i feia molt fred.

Després vam fer un taller; Primer vam mirar un conte per la pantalla i després ens va ensenyar a fer com un tipus de llibre/diari fet amb origami. Ens va dir que era el nostre llibre/diari d’artista, i que podiem fer el que voliem amb ell.

Ens va donar moltes peces de roba i altres materials, i va dir que podiem enganxar-li tota mena de coses. Finalment el vam penjar a la classe. Van quedar genial! 

 

Encantats de fer el taller!!!.

Alumnes de 6èA  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>