Taller de plantes oblidades amb l’Eixarcolant

Els dies 4 i 5 de Març del 2020 va venir el Col·lectiu Eixarcolant a fer-nos un taller de plantes oblidades als alumnes de 5è i 6è.

Ens van ensenyar i explicar 11 plantes oblidades que creixen per la nostra zona. Aquestes plantes són comestibles, així que en van dir que preparéssim una tapa amb els següents ingredients: cigrons, llimona, taronja, fruits secs, panses, oli, pa i les plantes.

Vam fer 6 grups de 4 i 5 nens i entre el grup havíem de preparar una tapa. Un cop tots els grups tenien el plat acabat,cada grup passava a tastar-los tots i posava una nota de l’1 al 4 segona la decoració, el gust, els ingredients utilitzats i l’originalitat. Llavors vam fer una mitjana de cada nota de tots els grups i va sortir un guanyador. Cada grup tenia un número de l’1 al 6. 

Gràcies Eixarcolant per aquesta visita tant divertida i interessant! I per fer-nos adonar de tot el que podem fer amb aquest munt de plantes que ens envolten. 

Alumnes de 5è i 6è

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>