TALLER DE JOCS DEL MÓN A EDUCACIÓ INFANTIL

La setmana passada els nens i nenes de P3, P4 i P5 van poder conèixer i gaudir d’un taller de jocs del món a càrrec de la Glòria.

El primer joc va ser l’anomenat “Mush Mush” d’Alaska. Els infants es posen en rotllana assentats i amb els genolls doblegats, i es passen un guant (imaginant-nos que és un peix). Després, un voluntàri/a es posa al mig del cercle tanca els ulls i quan els obre ha de trobar on s’ha amagat el guant.

 

El segon joc va ser el “Mbube Mbube” d’un poble zulu de Sud- Africa. Els infants es posen en rotllana menys dos que estan el centre amb els ulls tapts (un fa de lleó/ona i altre de cèrvol). El lleó ha d’atrapar el cèrvol i el cèrvol vigilar que no l’atrapin. Els nens de la rotllana cridaran lleó/na quan aquest estigui a prop de tocar el cèrvol.

 

 

 

 

 

 

 

El tercer i últim joc anomenat “Danekle kle ande” de Costa d’Ivori. Consisteix en cantar el nom del joc al mateix temps que fem rodar una peça de fusta. Aquesta peça es va passant amb el nen/a del costat, i cada vegada es treuen més peces fins que tots en tindran una.  Una premisa és que només poden cantar els que tenen la peça de fusta.

 

 

 

 

 

 

Ens va agradar molt conèixer i jugar amb aquests nous jocs!

Gràcies Glòria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>