Projectes de Medi a primària

ūüćÄ

A l‚Äôescola cada curs fa uns temes diferents de medi a cada trimestre. I cada un d’ells estudia aquests temes de manera variada. Hem fet unes preguntes a cada nivell per saber qu√® estaven estudiant ara mateix i aquest √©s el resultat!!¬†

Els alumnes de primer, treballen els membres de la fam√≠lia buscant informaci√≥ en llibres, cercant dibuixos, a trav√©s d’Internet‚Ķ I ho fan tamb√© amb material moldejable per entendre millor tots els membres dels arbres geneal√≤gics.

Els alumnes de segon treballen l’esquelet i la musculatura amb material escolar i llibres. Aprenen coses molt interessants i es diverteixen molt. També construeixen ells mateixos algun esquelet! 

Els estudiants de tercer, dominen els paisatges, busquen informació d’internet i de llibres, després tota la informació que han agafat, la posen en un portafolis, ho decoren amb portades i ja saben tot el que necessiten per ser experts paisatgístics. 

A quart, els nens i nenes gaudeixen estudiant les comarques i aprenent més coses sobre la geografia i cultura catalana i ho aprenen de la forma més divertida possible, jugant a jocs educatius de les grans comarques de la nostra terra.

Els alumnes de 5è estudien l’aigua, font de vida, utilitzant power points i llibres per captar informació. Per després apuntar-ho i al final fer una presentació en grups cooperatius. 

Els estudiants de 6√® estudiem l’electricitat i, tot i que pens√†vem que ja ho sabem tot, estem descobrint diferents coses amb plataformes d‚Äôinternet, fent power points i experiments. Tamb√© aviat construirem circuits el√®ctrics!!¬†

Alumnes de 6è

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>