Premis Neptú

Un any més participem als Premis Neptú, els guardons que anualment reconeixen els millors esportistes, tant escolars com membres d’entitats i clubs esportius, a la ciutat d’Igualada.

La temàtica d’aquest any era d’una càpsula del temps que s’obrirà al 2050. En aquesta càpsula es va posar: una mascareta, un diari amb la portada del triplet (la champions, la lliga i la copa de la reina) del Barça femení, propostes de com volem que sigui Igualada esportivament i frases motivadores del temps de confinament.

La frase que va posar la nostra escola, dita per el Pep Domingo de 6è A i per l’Alba Casanou de 6è B, és la següent: “Ciutats i pobles silenciats, però els valors de l’esport van entrar a les llars: bicis als jardins, runners al passadís, ioga al menjador. L’esport ens ha mantingut amb il·lusió, una veritable medicina”.

Les presentadores d’aquest esdeveniment van ser la Marta Cubí i la Laura Garcia, però actualment es diu Laura Banyoles. I a cada escola ens van donar un obsequi, una pintura.

 

PD: En el minut 40 surten els nostres representants:

https://www.youtube.com/watch?v=zZGDEdSY3Ig

Els periodistes de 6è A

Fet per: Pep Domingo Serra i Laura Parra Durán