Qui vol col.laborar en un treball d’observació ?

Som uns alumnes de la Universitat de Vic que estem fent primer de Psicologia. Hem de fer un treball d’observació amb nens i nenes de 6 a 12 anys per l’assignatura Psicologia del Desenvolupament I. El nostre treball es basa a observar únicament el desenvolupament del dibuix de nens i nenes entre 6 i 12 anys, sense analitzar el significat, ni interpretar-lo. Demanem doncs voluntaris que estiguin disposats a col·laborar per tal de poder realitzar el nostre treball. La participació és totalment voluntària i anònima, només es farà constar l’edat i el sexe dels nens i nenes, no caldrà proporcionar el nom ni cap altra dada personal.

En cas de voler participar, s’ha d’omplir una autorització per tal de fer constar per escrit que els pares, mares o tutors dels nens o nenes ens permetin recollir els dibuixos dels seus fills o filles. Només en el cas de l’autorització s’haurà de proporcionar dades personals, però aquesta és confidencial. No serà ni publicada ni enviada. En la situació que estem vivint, l’activitat varia una mica de la que ja la teníem preparada. Si voleu participar, haureu de llegir els passos per tal que el procediment sigui correcte. Aquests passos els podreu trobar al següent document adjuntat anomenat “PROCEDIMENT DE L’ACTIVITAT”. En cas de no voler participar no cal omplir ni retornar res. Moltes gràcies, ànims i salut!

PROCEDIMENT DE L’ACTIVITAT                                                         AUTORITZACIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>