Dia Mundial del Medi Ambient

Bon dia famílies!

Des de la comissió Mediambiental us volem recordar que el proper divendres dia 5 de juny és el dia Mundial del Medi Ambient. És per aquest motiu que us animem a participar en les següents propostes:

  1. DÓNA LA NOTA: CANTEM “NO ENS DESDIBUIXEU” és una proposta del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per cantar el divendres dia 5 de juny a les 11h del matí aquesta cançó als patis, carrers, balcons de Catalunya i d’arreu del món:
  2. EL LAND ART consisteix en crear obres artístiques efímeres exclusivament amb elements naturals, a la natura i amb la natura. A través d’aquesta activitat de land art en plena natura o en un parc urbà, els nens podran relacionar-se amb els elements naturals d’una manera lliure, emocional i artística.

  1. L’Agència de Residus de Catalunya ARC ens proposa un joc interactiu per a fomentar la recollida selectiva i així contribuir a un desenvolupament sostenible del nostre entorn i a la conservació del nostre planeta.

ARC – El joc del reciclatge

L’objectiu d’aquestes propostes és afavorir que els nens i nenes prenguin consciència com Escola Verda sobre el moment que estem vivint d’emergència climàtica i ambiental, i participin de forma activa en el seu entorn més proper.

Esperem que us agradi!

Comissió Mediambiental

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>