ADDICIÓ A LES PANTALLES

L’ús generalitzat i intensiu de les noves tecnologies (Internet, xarxes socials, mòbils, videojocs, jocs en línia, etc.) per part dels infants i els adolescents genera una inquietud creixent entre els familiars i els professionals, donat que a vegades certs usos excessius poden derivar en una dependència o una addicció conductual o comportamental.
El dijous 9 de maig a les 20 h, Dominca Díez, psicòloga clínica responsable de la Unitat de joc patològic i altres addiccions no tòxiques de la Fundació Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, oferirà la xerrada “Les noves tecnologies: del nen petit a l’adolescent. Del bon ús a l’abús”.
La conferenciant resoldrà dubtes sobre l’ús de les pantalles en el nen petit i gran; parlarà de l’ús de les TIC abans d’anar a dormir i oferirà pautes sobre el temps recomanable durant el qual els infants i adolescents poden jugar a videojocs, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>