UN GLOBUS ATERRA AL PUIGBERENGUER

Ahir, 14 de gener, va ser un dia molt especial per la classe dels Globus de P5A, doncs de forma inesperada vam tenir una visita molt especial… Un globus aerostàtic va aterrar al Puigberenguer!!!!

El pilot Manel i el seu company Javier van ser molt amables i ens van deixar acostar al globus. Vam veure el foc del cremador de molt a prop i vam poder conversar amb ells i ens van contestar algunes preguntes relacionades amb el nom de la nostra classe. Vam observar com parlaven per la ràdio de control i com ben aviat va arribar el cotxe de rescat.

Vam tenir la sort també de veure com es desinflava el globus i com plegaven l’embolcall. És tant gran que es necessita l’ajuda de tres persones!!!

Els nens i nenes de la classe dels Chupa Chups de 1r. A també van veure el globus per la finestra i van sortir a veure’l, els va agradar tant que es van fer unes fotografies de record.

Des d’aquí volem agrair al Manel i al Javier la seva generositat amb nosaltres i ens agradaria compartir amb qui ho desitgi aquests moments que ens van semblar molt emocionants!

Moltes gràcies vent per portar-nos aquest regal!!!!!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>