XERRADA: AFAVORIR LA RESPONSABILITAT DELS INFANTS O SOBREPROTEGIR-LOS?

L’AMPA DE L’ESCOLA US CONVIDA A ASSISTIR A LA XERRADA QUE TINDRÀ LLOC EL PROPER:

DIA 21 de Novembre

HORA 20:00 LLOC

Escola Puigberenguer (menjador)

“Afavorir la responsabilitat dels infants o sobreprotegir-los ?”

(per a famílies amb infants de 6 a 16 anys)

Impartida per CIPAIS

Entre els sis i els dotze anys els nens i nenes experimenten grans canvis que tenen a veure amb l’augment de la socialització, l’ampliació del seu món i l’augment de les demandes dels adults, tant en el si de la família com a l’escola.
Un dels conflictes que sovint apareix en la criança dels fills i filles és que es comportin d’una forma “acceptable” tant envers nosaltres com envers la societat. Sabem que afavorir la coresponsabilitat en les diferents dinàmiques familiars i transmetre que les conductes comporten conseqüències facilita enormement sostenir rutines diàries i mantenir les pautes de convivència.
A fi d’afavorir la col•laboració dels nostres fills i filles, i perquè aquesta tasca es faci menys feixuga per a tots, cal poder exercir l’autoritat des d’una posició d’escolta i respecte mutu. Així, es treballarà amb les famílies aquells aspectes que ens poden ajudar a repensar, juntament amb algunes estratègies, de quines maneres resolem els conflictes en la convivència familiar.

Aquí us podeu descarregar el guió de la xerrada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>