Aquest diumenge, busquem tresors!

La Comissió d’Esports de l’AMPA ha preparat una activitat ben interessant per aquest proper diumenge 18 de novembre. Es tracta de Geocaching. Busquem tresors! És una activitat físico-tecnològica que consisteix a trobar un tresor (geocaché) amagat dins d’un objecte, en un indret especial de la ciutat i coneixent únicament les seves coordenades UTM.
Teniu ganes de caminar una mica tot cercant aquests tresors? El recorregut serà pels voltants de Manresa i serà accessible per a tots els públics. Per a participar-hi, cal que tingueu instal·lada al mòbil l’aplicació del Geocaching.
Un cop finalitzi la recerca, disposarem del pati de l’escola per poder-hi fer un dinar-pícnic tots junts ─cada família haurà de portar el seu menjar, begudes i plats─.
El punt de trobada serà al mateix pati del Puigberenguer a les 10 h. Si hi voleu participar, cal que us inscrigueu en aquest formulari.

Què cal portar?

Un cop inscrits a l’activitat, diumenge cal que porteu un dispositiu mòbil amb dades, on us hagueu descarregat l’aplicació del Geocaching, o bé un GPS. Si no en teniu, no patiu, que segur que podreu fer l’activitat conjuntament amb alguna família que sí que en porti. Recordeu que també heu de dur el pícinc si us voleu quedar a dinar. I, el més important, les ganes de passar-ho bé trobant tresors amagats!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>