AMPA

LogoAMPA

 

 

Notícies de l’Ampa

L’associació de mares pares és el lloc on, d’una manera més activa i efectiva, podeu participar en la vida escolar. Les mares i els pares tenen un paper molt important a l’escola pública.

Una de les tasques més importants és organitzar els serveis complementaris, on supleixen funcions que correspondrien a l’administració (des del servei despertador fins al menjador, passant per totes les activitats extraescolars, infrastructura, etc.).

Això ens dóna l’oportunitat de poder participar en la qualitat de l’escola, de poder millorar els seus serveis, fins al punt on les mares i pares siguem capaços, de donar-li caliu.

Tenim al davant un repte de participació que fa l’escola més democràtica i més activa. L’escola Puigberenguer és, de fet, una de les escoles de Manresa en que els pares participem més i això és un fet que cal continuar reforçant.

Per això hi ha una AMPA, per conèixer-nos millor i conèixer l’escola dels nostres fills i filles per dins. Hi ha AMPA per fer coses en equip, en grup. Una AMPA oberta a tothom per fer costat als mestres i per fer millor encara l’escola que volem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>