Dia de la PAU

El passat dia 30 de gener a l’escola vam celebrar el dia de la Pau o també anomenat: Dia Escolar de la No-violència i la Pau (o el seu acrònim DENIP)

Fou fundat l’any 1964 pel poeta i educador mallorquí Llorenç Vidal Vidal, i és una iniciativa d’Educació No-violenta i Pacificadora, difosa internacionalment.

Es practica a escoles de tot el món, els dies 30 de gener i propers (aniversari de la mort de Mahatma Gandhi).

El DENIP propugna una educació permanent en i per a la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau. El seu missatge bàsic diu: “Amor universal, No-violència i Pau. L’Amor universal és millor que l’egoisme, la No-violència és millor que la violència i la Pau és millor que la guerra“.

Aquest any el fil conductor ha estat el llibre UBUNTU, el qual l’hem explicat conjuntament totes les classes. Durant el matí, a les aules hem treballat el conte i d’altres dinàmiques.

Per tal de posar fi a aquest dia tan especial, tota l’escola conjuntament ho hem festejat al pati de l’escola.

i per acabar…. hem ballat la cançó SEGUIREMOS de MACACO.

En voleu veure detalls…., doncs mireu el vídeo!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>