Vacuna per al planeta

L’alumnat de l’escola de Pràctiques de Tarragona participa en aquest “petit” projecte anomenat “Vacuna per al planeta”, aportant idees per salvar el nostre planeta i per tenir una relació més sana amb el nostre entorn.
Aquests últims mesos, a causa de la situació que hem viscut a escala mundial, hem vist com la natura tornava al seu lloc i com aquesta aturada “forçada” de gairebé tota l’activitat humana donava un respir al nostre planeta. Malgrat això, també hem vist la quantitat de residus que podem arribar a generar un altre cop amb l’ús de guants i mascaretes… Per aquest motiu, us volem proposar una activitat de manera voluntària a totes les famílies de l’escola de Pràctiques.
Hem buscat una vacuna que ens ajudi a millorar la nostra relació amb l’entorn, amb solucions pràctiques i positives per al planeta per sortir de la crisi ambiental. En aquest projecte, hem pensat vacunes que poden servir per curar la naturalesa i volem compartir-les amb tota la comunitat de l’escola de Pràctiques.

Si cliqueu damunt de la imatge podeu veure les diferents propostes.

                   Vacuna per al planeta

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>