Angels (cançó de Robbie Williams)

Angels és una cançó escrita per Robbie Williams i Guy Chambers, interpretada originalment per Williams i, posteriorment, versionada per diversos artistes, entre ells Jessica Simpson, els cantants mexicans Yuridia i Marc Moré, la cantant de soul Beverley Knight i la banda All Angels.

“Angels” va ser el quart single de l’àlbum de debut de Robbie Williams, Life Thru A Lens. Està considerada com la cançó que va salvar la carrera en solitari de Williams i és la que ha fet servir per concloure la majoria dels seus concerts.

En l’edició de l’any 2005 dels premis Brit, “Angels” va ser votada pel públic britànic com la millor cançó dels últims vint anys de la música britànica, tot i només arribar al número quatre a les llistes de singles. En una curiosa enquesta realitzada pel canal digital de televisió britànic Music Choice, va arribar a ser elegida com la número u de les cançons que la gent preferiria per al seu funeral.

A Estats Units va ser llançada el 1999, després del seu debut amb “Millennium”, debutant en el lloc 53, encara que increïblement va estar durant 19 setmanes a la llista (Billboard Hot 100). El vídeo musical mostra a Williams sobre una teulada contemplant la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>