La Teva Dècada Musical!!!

Durant la última setmana del segon trimestre, els alumnes de l’escola Pere Torrent, juntament amb tot l’equip de mestres, vam portar a terme la setmana cultural. Aquest any la vam dedicar a treballar les dècades musicals, enllaçant-ho així amb el projecte de música que portem a terme a l’escola: “Batecs Musicals”.

El llarg de tota la setmana cada cicle va treballar els aspectes més rellevants d’una dècada musical a través de diferents tallers i activitats. El divendres 23 de març vam realitzar el tancament d’aquesta setmana amb un gran espectacle per a les famílies, que es va celebrar al pavelló municipal.

Els especialistes de música i educació física van ser els encarregats de coordinar tot l’espectacle i les diferents coreografies realitzades per cada curs.

Aquí us deixem el recull d’imatges de la nostra Setmana Cultural (feu clic al damunt per veure el recull de cada dècada):

Dècada dels 60:

Dècada dels 70:

Dècada dels 80:

Dècada dels 90:

Esperem que pugueu gaudir de les imatges tot recordant els bons moments viscuts.

A reveure,

La Comi TAC!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>