P4 i P5 al Cosmocaixa.

Fa uns dies els Dracs i els Dinosaures vam visitar el CosmoCaixa. Allà els Dracs vam fer l’activitat de “Toca toca” on vam aprendre molt sobre alguns animals com l’estrella de mar, la botifarra de mar, la serp, el centpeus…  Els vam poder tocar i les monitores ens van explicar coses de la seva vida i anatomia. La pell d’aquests animals era molt diferent de la nostra i el centpeus feia moltes pessigolles!

Després vam visitar el museu. Hi havia moltes coses divertides i sorprenents! Des de miralls màgics, a figures estranyes i pilotes voladores.

Pels Dinosaures també va ser una visita apassionant, ja que no només podíem veure, sinó que també vam poder tocar  com uns veritables científics. També ens vam endinsar a un “bosc inundat”, que representa una selva tropical on vam veure moltes espècies representatives del Amazones!  Després de la visita al museu, vam anar a fer l’activitat del “Click”, on vam gaudir de descobriments científics a través del joc i l’observació. Vam fer els primers passos dins del món de la ciència i vam sortir molt contents i amb ganes de més!

Hem quedat ben encantades i encantats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>