Pa amb xocolata: la prevenció del bullying a l’escola

El dimarts 29 de maig, vam fer la última xerrada de “Pa amb xocolata i pedagogia” del curs 2017-18, amb el títol “Prevenció del bullying a l’escola”.

De la mà de la Júlia Prunés (especialista en educació emocional) vam tractar el tema de l’assetjament escolar, tant la seva prevenció com la seva detecció.

En un primer moment ens va fer veure els diferents tipus de violència en el que estem immersos al nostre dia a dia i posteriorment ens va explicar els “personatges” que intervenen en els casos d’assetjament, el paper que hi juga cadascú i com treballar des de cadascuna de les posicions.

Un dels temes tractats i que més ens va fer reflexionar, és que la mateixa persona pot passar pels tres papers (assetjador/víctima/espectador), és a dir, que no s’ha de culpabilitzar o etiquetar a ningú en un paper determinat.

Us deixem un resum que ens ha facilitat la Júlia que esperem que us pugui ser de molta utilitat Resum Xerrada Bullying

Una vegada més donem les gràcies a la Júlia per les seves explicacions, concretes però senzilles, properes i molt entenedores.

Us esperem el curs vinent!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>