Primera junta del curs

El dimarts 19 de setembre a les 21’45 pm va tenir lloc la primera reunió de la junta de l’AMPA amb el següent ordre del dia:

 1. Composició de la junta
 2. Comissions
 3. Data junta general i actes
 4. Modificació dels estatuts
 5. Fotocopiadora
 6. Cuina
 7. Torn obert de paraules

Acords rellevants:

 1. Es constitueix la junta de l’AMPA:
 • President: Marc Gorga
 • Vicepresident: Sergi Gómez
 • Tresorera: Núria Lozano
 • Secretari: Ignasi Ferreres
 • Vocals: Anna Bonet, Laia Vidal, Anna Segura, Mar Llopis, Sandra Maestra, Mercè Sacasa, Noe Fernàndez, Marck Manich, Marta Seguí, Glòria Medina, Albert Rosell, Roser Fernández i Bernat Tiana.
 1. Es constitueixen les següents comissions de treball: festes, delegats, comunicació, pedagògica i xerrades, menjador, econòmica i verda.
 2. Es fixa data i hora per a la propera Junta general de l’AMPA: dimarts 11 de desembre a les 21:45. També es fixen les dates de totes les juntes del curs escolar 2.018 – 2.019: 16 d’octubre, 20 de novembre, 18 de desembre, 15 de gener, 19 de febrer, 19 de març, 9 d’abril, 21 de maig i 18 de juny, totes elles a les 21:45.
 3. S’informa que el proper dia 20 de setembre es jubila la Paquita després de 22 anys de treball a l’escola com a cuinera. S’acorda fer-li un regal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>