Entrenament per súper esportistes!

Tots i totes tenim algun esportista que ens encanta, i si no és així, segur que coneixem algun o alguna que ens sembla simpàtic o simpàtica, oi? Sabeu quin és el secret dels i de les esportistes més coneguts i conegudes del món? Durant aquestes setmanes us hem donat moltes pistes: salut, activitat física, bona alimentació… Però hi ha un aspecte clau en els/les esportistes d’alt nivell que són súper coneguts i conegudes, i és L’ENTRENAMENT! Aquestes persones han treballat de valent des de ben petits i petites per arribar a ser esportistes d’altíssim nivell. La figura dels entrenadors i entrenadores ha estat clau en el seu aprenentatge de l’esport i en el treball de les seves habilitats. Des de ben petits i petites han crescut amb diferents entrenadors i entrenadores que els han ajudat a créixer com a persones i esportistes.

Hem trobat la manera per poder actuar com entrenadors i entrenadores i al mateix temps convertir-vos en súper esportistes. Voleu saber com?

Us proposem que escolliu un esport cada dia i l’entreneu realitzant algun tipus d’activitat d’aquell mateix esport. Us estareu convertint en entrenadors i entrenadores. Al mateix temps podeu escollir una imatge, dibuix o fotografia d’esportistes famosos/es i afegir la vostra cara (un per cada esport que practiqueu) Us estareu convertint en súper esportistes. Podeu dibuixar i enganxar la vostra foto de la cara, fer un collage amb revistes, imprimir una imatge i enganxar-hi la vostra cara o fins i tot utilitzar alguna eina digital amb ajuda per fer aquest muntatge (nosaltres hem utilitzat una aplicació que es diu Cupace). Podeu desar les vostres produccions a la carpeta Drive d’educació física de la vostra classe.

Aquí teniu algun exemple! I a sota instruccions per planificar els vostres entrenaments.

INSTRUCCIONS

1- Planifica quants i quins esports vols treballar aquesta setmana. Estaria bé un per dia.

2- Elabora una programació per cada esport, per exemple: Dilluns a les 10h del matí faré xuts de pilota amb les dues cames, dimarts a les 19h del matí faré bicicleta amb la mare…

3- Pensa com fer el collage de cada esport. Dibuix, revista, impressió, aplicació…

4- Fes una llista amb el material que necessitaràs, tant l’esportiu com el que utilitzaràs per fer les teves imatges de súper esportista.

4- Recorda recollir el material un cop acabes i mantenir una bona higiene corporal.

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>